Квиток на поїзд «Київ — Варшава», який курсує через Волинь, відтепер можна придбати лише з Дія.Підписом

Квиток на поїзд «Київ — Варшава», який курсує через Волинь, відтепер можна придбати лише з Дія.Підписом

Тепер придбати квитки на найпопулярніший потяг Київ-Варшава в застосунку «Укрзалізниця» можна лише з «Дія.Підписом», що має змінити ситуацію зі спекуляцією та спростити придбання квитків на поїзд з України до Польщі.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Укрзалізниця продовжує системну боротьбу з перекупами квитків, щоб українці не переплачували вартості та не шукали альтернативних варіантів для поїздок. Тепер придбати товар на найпопулярніший потяг Київ — Варшава в застосунку Укрзалізниці можна лише з «Дія.Підписом», — додав міністр.

Верифікація покликана підтвердити, що покупець — справжня людина. Тож якщо з акаунту масово купуватимуть та повертатимуть квитки — після перевірки його заблокують.

«Людина більше не зможе купити онлайн без жодних винятків, навіть якщо видалить застосунок і спробує пройти перевірку через інший пристрій», — пояснив Федоров.

Для повернення міжнародних квитків, за словами міністра, тепер не потрібно їхати на вокзал, стояти в черзі, писати заяву та чекати на повернення коштів до пів року.

«Завдяки «Дія.Підпису» це в минулому. Тепер в застосунку УЗ це за кілька секунд», — сказав Федоров.

Зазначимо, що поїзд № 67/68 Київ-Варшава «Київ Експрес» рухається за маршрутом з зупинками через станції Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Здолбунів, Рівне, Ківерці, Ковель, Ягодин, Дорохуськ, Хелм, Хелм-Място, Свидник-Всходній, Свидник-Място, Люблін, Налєнчув, Пуляви, Деблін та Пілава.

Читайте також: 

Можливо зацікавить