Маленький Тимофійко спав з мамою у своєму ліжку: Росія вбила в Одесі немовля з матір’ю. ФОТО 18+

Маленький Тимофійко спав з мамою у своєму ліжку: Росія вбила в Одесі немовля з матір’ю. ФОТО 18+

З-під завалів 9-поверхівки в Одесі, у яку влучив російський безпілотник, дістали тіло Анни Гайдаржі та її 4-місячного сина Тимофія.

Батько дитини Сергій і старша сестричка під час атаки перебували в іншій кімнаті. Їм вдалося вціліти, передають «Факти».

Глава Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер розповів, що мати та немовля спали спокійно на своєму ліжку. Також він оприлюднив фото загиблих.

«Чоловік і старша донька були в іншій кімнаті, вони живі, а їхня кімната – вона кутова. Її чоловік подзвонив, сказав, що Анечка під завалами, приїжджайте. Тут такий район, навкруги лише будинки, я не знаю, куди вони тут цілилися», – розповіла тітка немовляти.

Нагадаємо, російський дрон вночі проти 2 березня вдарив у житлову дев'ятиповерхівку в Одесі. Станом на 21 годину 2 березня з-під завалів дістали тіла 8 загиблих, серед них двоє дітей.

Маленький Тимофійко спав з мамою у своєму ліжку: Росія вбила в Одесі немовля з матір’ю. ФОТО 18+Маленький Тимофійко спав з мамою у своєму ліжку: Росія вбила в Одесі немовля з матір’ю. ФОТО 18+

Читайте також:

Можливо зацікавить