«Мамо я не буду нічого казати, але може я не вернуся»: жінка шукає свого 24-річного сина з Волині, який зник у боях за Кринки

Олег Кушелюк, бої за Кринки

Один з тих, про кого просять, чи може хтось має хоча б якусь інформацію — це Олег Кушелюк з позивним «Святий». Він також зник у ринках. Йому 24 роки, хлопець сам з Волині, рік тому одружився. Мама Світлана намагається знайти хоч щось про сина. 

 Про це пише «Слідство.Інфо».

«Він був електриком — машиністом у частині на Волині. І їх на пів року відправили на Південь у 35-ту бригаду, 88 батальйон. Спочатку Олег був у частині на Миколаївщині. А потім дзвонить мені і каже: «мамо, мене відправляють на «дику качку» (на нульовку), мамо, я нічого не хочу казати, але може я не вернусь». Це він мені дзвонив 2 квітня цього року. І з того часу зв’язку з ним немає. А 19 травня мені прийшло сповіщення, що моєї дитини немає, а потім акт, і там вказано, що він зник безвісти. Дзвонила до командирів, вони казали, що він загинув, але його тіло не можуть забрати. Ще двоє хлопців, які їхали туди з ним, — вони теж не виходять більше на зв’язок», — каже Світлана. 

Читайте також:

  • Бої за Кринки на Херсонщині: ЗМІ пишуть, що зникли безвісти 788 українських військових

Можливо зацікавить