Мікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронт

Мікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронт

На передову відправиться автомобіль Volkswagen разом із необхідною гуманітарною допомогою, придбаний за кошти з одноденного заробітку працівників Луцької міської ради та її комунальних підприємств.

Про це повідомляє пресслужба міськради. 

Вартість авто — 150 тисяч гривень, воно пройшло усе необхідне техобслуговування.

Мікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронт

Машину передали військовим добровольчого українського корпусу «Правий сектор». Окрім авто, захисникам відправили 25 комплектів військової форми виробництва підприємства «Едельвіка», 28 пар взуття виробництва «Ікос» та футболки, адже усе це швидко зношується в зоні проведення бойових дій.

Також підготували продукти харчування, солодощі, чай, каву, засоби гігієни, тактичні речі для підрозділу, який складається, в основному, з лучан та мешканців нашої територіальної громади.

Мікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронтМікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронтМікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронтМікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронтМікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронтМікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронт

Практична сторона - це одне, інше — емоційна. Передачі на передову, кажуть волонтери, обов'язково мають бути підкріплені творчістю. Малюнки, сувеніри, вироби з дерева чи пластмаси давно стали армійськими оберегами. Їх з нетерпінням чекають на усій лінії фронту. Знаючи це, волонтери Луцького центрального пункту допомоги кладуть у коробки, що поїдуть у зону бойових дій, найкращі зразки дитячих робіт, - пишуть у повідомленні.

Мікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронтМікроавтобус та військову форму: лучани відправили чергову допомогу на фронт