Моторошне вбивство у Луцькому районі: чоловік зарубав сокирою жінку та її сина, а тіла сховав у колодязі

Моторошне вбивство у Луцькому районі: чоловік зарубав сокирою жінку та її сина, а тіла сховав у колодязі

У Луцькому районі душогуб зарубав жінку та її сина, а тіла викинув у криницю. Моторошне вбивство в Олександрії уже розслідували. Затриманий повністю визнав вину і розповів, чому вбив людей. 

За що людей позбавили життя, і який за це вирок – йдеться у сюжеті телеканалу Аверс

Нагадаємо: трагедія сталася у грудні 2022 року.

Чоловік зізнається у вбивстві одразу двох людей. Понівечене тіло жінки знайшли у колодязі. Односельчани забили на сполох, коли помітили, що жінка не виходить на пенсією і не з'являється на людях.

У моторошному вбивстві поліція спочатку запідозрила її сина, а потім знайшли і його тіло.

Пенсіонерку та її сина душегуб кілька разів бив сокирою у голову. Як виявилося згодом, матір та сина зарубав їх сусід. Чоловік навіть розказує, чому вчинив такий страшний злочин. У всьому зізнається сам. Мовляв, із загиблими навіть дружив. А вранці прийшов до них додому. Але ті не залишили йому горілки..

Односельчани розповідали, що усі троє любили випити. Після страшного вбивства Сергій кілька разів приходив на місце злочину, щоб обчистити хату. 

У підсумку, чоловіка засудили до 13 років ув'язнення. Але обвинувачений та його адвокат просять суддів пом'якшити вирок. Мовляв, у нього немає здоров'я відбути такий термін. Просять - 10 років.

Колегія суддів залишила рішення без змін.

Крім того, чоловікову примусово навадатимуть психіатричну допомогу. 

Читайте також: 

Можливо зацікавить