Чоловік зараз захищає Україну: на Волині «на щиті» зустріли молоду Героїню Надію Войцишин

Героїня Надія Войцишин

У середу, 3 квітня, на Волині зустріли скорботний кортеж із тілом загиблої Героїні Надії Петруновської (Войцишин).

Про це телеканалу «Конкурент TV» повідомили місцеві жителі, які долучилися до зустрічі військової.

Надія родом з м. Попасна Луганської обл. Жила та закінчувала школу в тітоньки в Любомлі. Вже тут підкорила багатьох своєю українською - розмовляла виключно рідною. По закінченні школи, вступила на педагогічний факультет в м. Рівне, паралельно навчалася також на військовій кафедрі. 

У 2020 році Надія прийняла свідоме, обдумане та виважене рішення - вступила до лав ЗСУ. Пішла служити, бо мріяла про вільну, сильну, незалежну Україну. 

У 2022 році одружилася з військовим з Тернополя Юрієм Войцишиним. Зараз чоловік Надії також перебуває на фронті. Дівчина дуже мріяла про гучне, велике весілля, бо побралися з коханим швидко, в колі найрідніших. 

Чоловік зараз захищає Україну: на Волині «на щиті» зустріли молоду Героїню Надію ВойцишинЧоловік зараз захищає Україну: на Волині «на щиті» зустріли молоду Героїню Надію ВойцишинЧоловік зараз захищає Україну: на Волині «на щиті» зустріли молоду Героїню Надію ВойцишинЧоловік зараз захищає Україну: на Волині «на щиті» зустріли молоду Героїню Надію Войцишин

30 березня 2024 року Героїню, капітана Надію Сергіївну Войцишин в районі населеного пункту Тарасівка, Запорізької області знайшли померлою.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисниці. Вічна шана і слава Героїні!

Можливо зацікавить