Понад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День міста

Понад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День міста

940-річчя у Луцьку цього року стало по-справжньому смачним завдяки популярній мережі MULTI COOK. На центральному ярмарку вони приготували для містян 100 кілограмів вареників, стільки ж голубців та 100 літрів наваристого борщу. Пригощали лучан та гостей міста безоплатно.

Попри хмарну погоду, лучани із задоволенням вибудували чергу до палатки MULTI COOK. Атмосфера була святкова, а страви — по-домашньому теплі й ситні.

Нагадаємо, що нещодавно, 14 серпня, у Луцьку відкрився ще один заклад мережі. Тоді представники MULTI COOK обіцяли здивувати лучан новими кулінарними ідеями — і свій задум вони втілили саме на День міста.

Понад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День містаПонад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День міста
Понад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День містаПонад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День міста

Окрім традиційних українських страв, гостям пропонували ще й намазку з салом на хліб, домашню ковбасу, узвар, запіканку та налисники. Лучани охоче ділилися враженнями.

Подруги Олена, Юлія та Наталія зізналися журналістам, що куштують продукцію цього виробника не вперше, але саме в такий день українська кухня викликає особливу гордість і захоплення.

Серед тих, хто завітав на дегустацію, була й учасниця велозаїзду до Дня міста. Вона обрала порцію червоного борщу й відзначила, що смакує він «так само добре, як удома».

Понад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День містаПонад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День містаПонад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День містаПонад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День міста

Частування відвідали також заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк та керівник департаменту економічної політики міськради Борис Смаль. Вони особисто дегустували страви й залишилися у захваті.

Та справжньою кулінарною «родзинкою» стали равіолі з новою начинкою, над якими працював бренд-шеф MULTI COOK Юрій Хазіпов разом зі своєю командою. Це поєднання запеченої картоплі та довго томленого в печі м’яса. Начинка, за його словами, натхненна українською кухнею та волинськими традиціями.

Понад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День містаПонад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День міста

«MULTI COOK — це про поєднання світових кулінарних традицій та української кухні. Наші співвітчизники часто за кордоном популяризують борщ чи вареники, і ми також вирішили на День міста пригостити лучан стравами, якими пишається Україна.

Хочемо, аби кожен скуштував наші смаколики. Окрім вареників, сьогодні ми презентуємо й новинку, яку плануємо поширювати разом із партнерами по всій Україні та за її межами», — розповів керівник MULTI COOK Володимир Матвійчук.

Понад 5 тисяч лучан пригостив MULTI COOK на День міста
Володимир та Вікторія Матвійчуки

Загалом MULTI COOK у Луцьку пригостив понад 5 тисяч людей!

Читайте також:

Можливо зацікавить