115 захисників вдома: на День Незалежності між Україною та Росією відбувся великий обмін полоненими

115 захисників вдома: на День Незалежності між Україною та Росією відбувся великий обмін полоненими

Росія та Україна мають намір обмінятися 115 полоненими.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на офіційного представника ОАЕ.

Зазначається, що обмін нібито має відбутися в суботу, 24 серпня, за посередництва Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ).

Цей обмін стане першим подібним випадком з початку нового етапу війни після наступу українських військових на територію Росії у Курській області, що розпочався 6 серпня.

За інформацією російського Telegram-каналу ASTRA, МО РФ підтвердило обмін військовополоненими. До Росії нібито повернулися 115 російських військових, які потрапили в полон на курському напрямку, натомість передано 115 полонених ЗСУ, повідомляє відомство.

На кого саме обміняли російських військових, не повідомляють. Усі російські військовослужбовці після обміну перебувають у Білорусі.

ОНОВЛЕНО. Додому повернулися ще 115 захисників. Це воїни Національної гвардії, Збройних Сил, Військово-морських сил, Державної прикордонної служби. 

«Ми пам’ятаємо про кожного й кожну. Шукаємо та докладаємо максимум зусиль, щоб повернути всіх. 

Дякую кожному підрозділу, який поповнює наш обмінний фонд. Це наближає звільнення наших військових, наших цивільних із російського полону. Дякую нашій команді та партнерам, ОАЕ за те, що наші люди повертаються додому», - напсиав у телеграмі Володимир Зеленський.

115 захисників вдома: на День Незалежності між Україною та Росією відбувся великий обмін полоненими115 захисників вдома: на День Незалежності між Україною та Росією відбувся великий обмін полоненими115 захисників вдома: на День Незалежності між Україною та Росією відбувся великий обмін полоненими115 захисників вдома: на День Незалежності між Україною та Росією відбувся великий обмін полоненими115 захисників вдома: на День Незалежності між Україною та Росією відбувся великий обмін полоненими115 захисників вдома: на День Незалежності між Україною та Росією відбувся великий обмін полоненими115 захисників вдома: на День Незалежності між Україною та Росією відбувся великий обмін полоненими

Читайте також: 

Можливо зацікавить