На вигляд сама – як випускниця: багатодітну волинянку з доньками часто сприймають за подружок

На вигляд сама – як випускниця: багатодітну волинянку з доньками часто сприймають за подружок

Марію Беденюк із села Ветли Любешівської громади Камінь-Каширського району народила та виростила п’ятьох дітей. Проте незнайомі люди її з донечками часто сприймають за подружок.

Волинянка – завжди з посмішкою на обличчі. Односельці інколи дивуються, звідки у неї береться стільки енергії. Але у відповідь жінка лише посміхається, мовляв, така в неї вдача. І зізнається, що вона – в постійному русі. Аби просто полежати, відпочити – то не про неї, - пише газета Нове життя.

«Мені здається, що тоді життя мимо мене проходить, що я пропускаю щось важливе», – каже Марія Михайлівна.

Тож і встає ця ветлівчанка разом із півнями, а лягає спати, коли вже за північ. При цьому, каже, щоранку прокидається бадьорою. Хоча за день, буває, й на хвильку не присяде, бо ж клопотів завжди вистачає. Потрібно удома всьому лад дати, допомогти старенькій одинокій бабусі, за якою доглядають Беденюки, та ще й працює пані Марія у місцевій піцерії. Крім того, жінка є неабиякою майстринею з манікюру та вміє робити неперевершені зачіски.

Тож дійсно, кожен її день проходить на ногах. Можливо, у тому і є секрет її стрункості та молодості, що із старшими донечками вона – як ровесниця. Чотирьох має їх Марія Михайлівна: Софійку, Альону, Наталю й Оксанку. Приніс лелека у цю сім’ю і довгожданого синочка Дениска, котрий є потіхою для старших сестричок.

На вигляд сама – як випускниця: багатодітну волинянку з доньками часто сприймають за подружок

«Мені незнайомі люди часто не вірять, що то мої доньки, коли бачать разом із дівчатами. Кажуть, що ми, мабуть, подружки, і дивуються, коли дізнаються правду», – з посмішкою розповідає жінка. Бо ж, як зізнається Марія Беденюк, не любить користуватися кремами, лишень інколи легенько підфарбовує очі.

Наталія МУХА

Читайте також:

Можливо зацікавить