На Волині 10 ЦНАПів отримали «мобільні цифрові валізи»

На Волині 10 ЦНАПів отримали «мобільні цифрові валізи»

Представники Ратнівської, Камінь-Каширської, Головненської, Локачинської, Олицької, Велицької, Маневицької, Ковельської, Поромівської та Горохівської громад отримали «мобільні цифрові валізи».

Це стало можливим завдяки спільній роботі відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА та проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Швеції, – інформує пресслужба ОВА.

На Волині 10 ЦНАПів отримали «мобільні цифрові валізи»

Прилади призначені для надання адміністративних послуг людям з інвалідністю, старшого віку, тим, хто перебуває на лікуванні, або ж проживає у віддалених населених пунктах громади.

У кожній валізі є ноутбук, сканер, принтер, вебкамера, зчитувач безконтактних карток із паспортними даними, мобільний модем та інші необхідні речі для роботи.

На Волині 10 ЦНАПів отримали «мобільні цифрові валізи»На Волині 10 ЦНАПів отримали «мобільні цифрові валізи»

«Таким чином ті жителі області, які не можуть прийти до ЦНАПу, одержать адмінпослуги вдома. Відтепер мобільні кейси є у 20 ЦНАПах області. Тож продовжуємо працювати, аби кожен волинянин мав безбар’єрний доступ до необхідних для нього послуг», – додав очільник області», – зазначив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Читайте також:

Можливо зацікавить