На Волині 13-річний хлопець викрав автомобіль

На Волині 13-річний хлопець викрав автомобіль

У Луцьку та Ковелі поліція розслідує два випадки викрадення автомобілів: 39-річний чоловік повідомив про крадіжку свого «Рено Меган», а 36-річна жінка — про «Джип Компас», залишений без нагляду. Зловмисників вже встановлено.

Про це повідомили у поліції Волині.

У середу, 9 жовтня, до поліції звернувся 39-річний житель Луцька, який повідомив про викрадення свого автомобіля «Рено Меган» від під’їзду будинку. Зловмисник, представившись правоохоронцем, налякав власника, який залишив автомобіль із ключем у замку запалювання.

Окрім цього, 8 жовтня до поліції звернулася 36-річна жителька Ковеля, у якої викрали «Джип Компас», залишений на кілька хвилин без нагляду з заведений двигуном біля будинку.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України щодо незаконного заволодіння транспортним засобом. Співробітники кримінальної поліції встановили особи зловмисників.

На Волині 13-річний хлопець викрав автомобіль

Зокрема, до викрадення автомобіля «Рено Меган» причетний 41-річний місцевий житель, раніше судимий. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, і сьогодні йому повідомили про підозру.

У Ковелі ж автомобіль викрав 13-річний хлопець. Після завершення досудового розслідування справу скерують до суду з клопотанням про застосування виховних заходів.

Слідство триває.

Читайте також:

Можливо зацікавить