На Волині дві п'яні водійки вчинили ДТП

На Волині дві п'яні водійки вчинили ДТП

На Волині у вихідні дні сталося 14 ДТП з них 3 з потерпілими. А також патрульні оформили дві автопригоди з нетверезими водіями.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Патрульні отримали повідомлення про ДТП, яка сталася в селі Копачівка. 40-річна водійка автомобіля «Опель» не вибрала безпечну швидкість руху та здійснила зіткнення із легковиком «Део Ланос».

Під час спілкування із винуватцем, патрульні виявили у неї ознаки алкогольного спʼяніння. Жінка пройшла огляд на місці, результат — 0, 83 проміле.

Під час патрулювання ми зафіксували ДТП, яка сталася на вулиці Карпенка-Карого. З’ясувалося, що водійка, не впорався з керуванням та здійснила наїзд на рекламний щит.

В ході спілкування у жінки, поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1, 95 проміле.Закликаємо водіїв бути свідомими й відповідальними та не сідати за кермо в стані сп’яніння. Якщо ви виявили водія в стані сп’яніння, одразу звертайтеся на лінію 102.

На Волині дві п'яні водійки вчинили ДТПНа Волині дві п'яні водійки вчинили ДТПНа Волині дві п'яні водійки вчинили ДТПНа Волині дві п'яні водійки вчинили ДТП

Читайте також:

Можливо зацікавить