У Луцьку п'яний водій в'їхав у маршрутку: керманича судили

У Луцьку п'яний водій в'їхав у маршрутку: керманича судили

У Луцьку суд виніс вирок водію, який п’яним в’їхав у маршрутку. Внаслідок ДТП пасажир громадського транспорту отримав травму.

Він заплатить 17 тисяч та на рік залишиться без водійських прав, - пише ІА Волинські новини посилаючись на постанову Луцького міськрайонного суду.

Як зазначається, 14 червня 2024 року Святослав С. керував автомобілем Renault Megane у нетверезому стані. На вулиці Яровиця, здійснюючи виїзд з другорядної дороги на кільцевий рух, він зіткнувся з маршрутним таксі.

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Пасажир маршрутки дістав тілесні ушкодження. Наявність алкогольного сп’яніння у винуватця аварії показав огляд у медзакладі.

На судовому засіданні чоловік свою вину визнав. Неправомірні дії також підтверджуються показами свідків та протоколами поліції.

Суд визнав Святослава С. винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст. 124, ч. 1 ст. 130 КУпАП. Його оштрафували на 17 тисяч гривень із позбавленням водійського посвідчення на один рік.

Читайте також:

Можливо зацікавить