На Волині мотоциклісти намагалися дати хабар поліції

На Волині мотоциклісти намагалися дати хабар поліції

Волинські патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху двох водіїв-мотоциклістів, ті ж - намагалися відкупитися хабарем. Тепер чоловікам загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині.

Так, учора, 24 травня, у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району патрульна поліція за порушення ПДР зупинила мотоцикл Мінськ. За кермом був 46-річний мешканець сусіднього населеного пункту. У водія помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд, від чого він відмовився. 

За нескладання адмінпротоколу за ст. 130 КУпАП порушник декілька разів пропонував поліцейським хабар, а згодом, незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність, поклав 1 000 гривень на заднє сидіння службового авто.

У Рожищах керманич мотоцикла Honda Dio намагався «порішати» про уникнення відповідальності за керування незареєстрованим транспортним засобом та керування без відповідної водійської категорії. Гроші він залишив у поліцейському автомобілі.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 ККУ. Порушникам загрожує від двох до чотирьох років позбавлення волі.

Можливо зацікавить