На Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відео

допомога Харківщина

На Волині владці, бізнесмени та благодійники обʼєдналися задля допомоги жителям Харківщини. 

За сприяння голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка, БФ «Шведський центр допомоги», Будівельної компанії «Інвестор» та волонтерів харківʼянам передали генератор, буржуйки, вікна та одяг.

Про це журналістам ВСН повідомив начальник відділу транспорту Волинської ОВА Назар Романюк.

«Було відправлено три вантажівки. Одна - з потужним генератором, друга - з вікнами, буржуйками, а третя - з одягом», - зазначив Назар Романюк.

На Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відео

З перевезенням гуманітарного вантажу допоміг Віталій Коценко, голова ГО «Перевізники західного регіону».

На Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відеоНа Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відеоНа Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відеоНа Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відеоНа Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відеоНа Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відеоНа Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відеоНа Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відеоНа Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відеоНа Волині передали допомогу для мешканців Харківщини. Фото, відео

Нагадаємо, нещодавно благодійники БФ «Шведський центр допомоги» об'єдналися із Волинською ОВА, центром життєстійкості «Fox house» та дитячим центром «Відкриті двері» задля реабілітації дітей.

Читайте також:

Можливо зацікавить