На Волині судитимуть чоловіка за незаконну торгівлю алкоголем і сигаретами

На Волині судитимуть чоловіка за незаконну торгівлю алкоголем і сигаретами

На Волині завершили досудове розслідування щодо місцевого жителя, який незаконно торгував підакцизними товарами.

Про це повідомили у пресслужбі ТУ БЕБ у Волинській області.

Слідство встановило, що чоловік нелегально купував, зберігав і продавав алкогольні напої та сигарети без акцизних марок. Правоохоронці зафіксували факти реалізації контрафактних сигарет і легалізації коштів, одержаних незаконним шляхом.

Підозрюваний вже притягувався до відповідальності за аналогічний злочин. Під час обшуків було вилучено алкогольні та тютюнові вироби з маркуванням відомих брендів. Висновки експертів підтвердили, що сигарети були фальсифіковані, а спиртовмісні суміші виготовлені з порушенням технологічних вимог і не відповідали нормам ДСТУ.

Чоловікові повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 204 та ч. 1 ст. 209 Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження передано до суду.

Оперативний супровід здійснювали працівники Управління детективів зі стратегічного захисту економіки БЕБ, а процесуальне керівництво – Волинська обласна прокуратура.

На Волині судитимуть чоловіка за незаконну торгівлю алкоголем і сигаретамиНа Волині судитимуть чоловіка за незаконну торгівлю алкоголем і сигаретамиНа Волині судитимуть чоловіка за незаконну торгівлю алкоголем і сигаретамиНа Волині судитимуть чоловіка за незаконну торгівлю алкоголем і сигаретамиНа Волині судитимуть чоловіка за незаконну торгівлю алкоголем і сигаретами

Читайте також: 

Можливо зацікавить