На Волині троє молодиків обікрали пенсіонерку

На Волині троє молодиків обікрали пенсіонерку

Троє волинян вкрали у пенсіонерки господарський інвентар. За вчинене їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

У середу, 24 липня, до поліції із заявою звернулася 58-річна жителька Зимнівської громади. Пенсіонерка повідомила, що її обікрали троє невідомих чоловіків. На місце відразу направилася слідчо-оперативна група Володимирського РВП.

«З’ясувалося, що троє фігурантів віком приблизно 20-30 років, під приводом купівлі металобрухту, викрали у заявниці алюмінієвий бідон, посуд, болгарку, циркулярний станок та інший господарський інвентар», - йдеться у дописі.

На Волині троє молодиків обікрали пенсіонерку

Співробітники кримінальної поліції оперативно склали фотороботи причетних до крадіжки, встановили автомобіль, на якому вони пересувались. На пошуки зловмисників орієнтували особовий склад.

25 липня у Володимирі оперативники спільно зі співробітниками групи реагування патрульної поліції затримали розшукуваних. Транспортний засіб та викрадене майно вилучили.

«Зловмисниками виявилися 29-річний житель Луцька та двоє мешканців Володимирського району віком 32 та 26 років», - повідомили у поліції.

За фактом крадіжки відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненому злочині та обрання запобіжного заходу.

Також поліцейські перевіряють їх на причетність до вчинення ряду інших злочинів майнової спрямованості.

Слідство триває.

Читайте також:

Можливо зацікавить