На Волині відремонтують укриття музичної школи

На Волині відремонтують укриття музичної школи

У Торчині Луцького району на вулиці Незалежності, 82 запланували поточний ремонт підвального приміщення з облаштуванням його для використання як укриття. За цією адресою в містечку розташована дитяча музична школа.

Відповідні торги на сайті prozorro.gov.ua оголосила Торчинська селищна рада, повідомляють Волинські  новини

Пропозиції учасників приймають до 12 вересня. Аукціон стартує 13 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 696 184 гривні.

Як вказано в тендерній документації, поточний ремонт підвального приміщення Торчинської дитячої музичної школи включатиме заміну дверей на металопластикові, зміну рівня підлоги, улаштування тепло-, звуко- і гідроізоляції, залізнення цементних покриттів, улаштування фундаментних залізобетонних плит, штукатурення, шпаклювання і фарбування поверхонь, встановлення вказівників, встановлення вентиляторів, облаштування біотуалету з переносним умивальником, встановлення освітлювальних щитків, монтаж світильників, встановлення вимикачів, розеток, електричних панелей опалювання, облаштування системи сигналізації та оповіщення тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Усі роботи хочуть завершити до 31 жовтня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме п’ять років.

Читайте також: 

Можливо зацікавить