На Волині висадили дерева пам’яті та життя і зібрали гроші на дрони

На Волині висадили дерева пам’яті та життя і зібрали гроші на дрони

4 073 527 дерев памʼяті та життя висадили одночасно в Україні та у 30 країнах світу. Волинь приєдналася до інших регіонів та країн. 

Такі результати акції з висадження дерев зафіксовані були 28 жовтня.

«Акція крім основної мети – озеленити планету, створена також для того, щоб вшанувати полеглих воїнів у бою за Батьківщину символічним висадженням дерев, а також зібрати кошти на дрони для наших захисників і захисниць», – розповіла Юлія Вусенко, ініціаторка проєкту «Озеленення Планети» на Волині.

На Волині висадили дерева пам’яті та життя і зібрали гроші на дрони
Юлія Вусенко

Депутатка подякувала всім партнерам і організаторам за те, що у такий непростий час висадили дерева, вшанували пам'ять Героїв, долучились до відновлення екосистеми землі. 

«Окрема вдячність Поліському лісовому офісу ДП Ліси України та особисто Олександру Кватирку за постійну підтримку і сприяння проведенню таких заходів. Ми щороку залучаємо молодь, дітей та представників різних середовищ аби популяризувати таку важливу для нашої країни та планети справу!» – підсумувала Юлія Вусенко.

Висадження відбулися в рамках глобальної екоініціативи Greening of the Planet та програми Президента «Зелена країна». Організатором акції «Мільйон дерев памʼяті та життя» виступив благодійний фонд «Озеленення України». Генеральний партнер заходу МХП за підтримки Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine та ДП «Ліси України».

На Волині висадили дерева пам’яті та життя і зібрали гроші на дрониНа Волині висадили дерева пам’яті та життя і зібрали гроші на дрониНа Волині висадили дерева пам’яті та життя і зібрали гроші на дрониНа Волині висадили дерева пам’яті та життя і зібрали гроші на дрониНа Волині висадили дерева пам’яті та життя і зібрали гроші на дрониНа Волині висадили дерева пам’яті та життя і зібрали гроші на дрони

Читайте також: 

Можливо зацікавить