На Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигарет

На Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигарет

Правопорушників та тютюнові вироби у кількості 5 000 пачок доставили до прикордонного підрозділу.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Ввечері 1 вересня військовослужбовці відділу «Рівне» отримали від оперативників Держприкордонслужби інформацію про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів. Невдовзі неподалік українсько-польського кордону було виявлено двох чоловіків, 24-річних жителів одного з прикордонних сіл Любомльщини.  

В результаті пошукових дій оперативні співробітники спільно з військовослужбовцями прикордонного підрозділу знайшли підготовлені до переправлення пакунки з контрабандним крамом та саморобну дерев’яну кладку, за допомогою якої зловмисники долали контрольно-слідову смугу.

Правопорушників та тютюнові вироби у кількості 5 000 пачок доставили до прикордонного підрозділу. Сигарети вилучили співробітники Нацполіції.

На Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигаретНа Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигаретНа Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигаретНа Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигаретНа Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигаретНа Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигаретНа Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигаретНа Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигаретНа Волині затримали контрабандистів, які хотіли переправити до Польщі 10 ящиків сигарет

Читайте також: 

Можливо зацікавить