Воює на «гарячих» напрямках: захисника з Волині двічі нагородив Головнокомандувач ЗСУ

Воює на «гарячих» напрямках: захисника з Волині двічі нагородив Головнокомандувач ЗСУ

Захисник з Волині, рожищанин Олексій Мороз у 2023 році двічі був нагороджений Головнокомандувачем. А нині Олексій Олександрович отримав свої нагороди - «Золотий хрест», яким відзначений у травні 2023 року, та «Хрест Військова честь», яким нагороджений у листопаді.

Про це пише газета районна газета «Наш край».

Олексій Мороз служить з березня 2022, пішов добровольцем. Був на херсонському, запорізькому напрямках.

Нагадаємо, що Нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою.

Нагрудним знаком «Хрест Військова честь» нагороджуються особи сержантського і старшинського та офіцерського складу Збройних Сил України за значний особистий внесок у розвиток сектору національної безпеки й оборони, розбудову Збройних Сил України, становлення і підвищення бойового потенціалу видів, родів військ (сил) Збройних Сил України, їх реформування і адаптацію до вимог і стандартів НАТО.

Воює на «гарячих» напрямках: захисника з Волині двічі нагородив Головнокомандувач ЗСУВоює на «гарячих» напрямках: захисника з Волині двічі нагородив Головнокомандувач ЗСУ

Читайте також: 

Можливо зацікавить