Навіки 30: на Волині в останню дорогу провели молодого Героя Павла Тарнавського

Навіки 30: на Волині в останню дорогу провели молодого Героя Павла Тарнавського

У суботу, 1 червня, на Волині поховали молодого Героя Павла Тарнавського, який загинув у війні з російськими окупантами на Харківщині.

Про це повідомили у Берестечківській громаді. 

Жителі громади «живим» коридором, з державною символікою та квітами зустріли траурний кортеж Героя, який загинув 29 травня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Петропавлівка Купʼянського району Харківської області.

Навіки 30: на Волині в останню дорогу провели молодого Героя Павла ТарнавськогоНавіки 30: на Волині в останню дорогу провели молодого Героя Павла Тарнавського

Зустріли Героя на центральній площі м. Берестечко, де було відслужено чин громадської панахиди та зі скорботними словами до усіх присутніх звернувся міський голова Ігор Грудзевич.

Вже біля рідного дому в селі Липа, де проживав Павло, собором духовенства Берестечківського деканату було відслужено чин заупокійної літії. Надалі процесія попрямувала до Свято - Дмитрівського храму с.Липа, де і був відслужений чин похорону.

Поховали мужнього Героя на кладовищі с.Липа, у мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

Провести Героя в його останню земну дорогу прийшла велика кількість людей, багато з них знали Павла особисто.

Навіки 30: на Волині в останню дорогу провели молодого Героя Павла ТарнавськогоНавіки 30: на Волині в останню дорогу провели молодого Героя Павла ТарнавськогоНавіки 30: на Волині в останню дорогу провели молодого Героя Павла ТарнавськогоНавіки 30: на Волині в останню дорогу провели молодого Героя Павла ТарнавськогоНавіки 30: на Волині в останню дорогу провели молодого Героя Павла ТарнавськогоНавіки 30: на Волині в останню дорогу провели молодого Героя Павла Тарнавського

Редакція ВСН висловлює співчуття родині воїна. Вічна шана і пам'ять Герою!

Можливо зацікавить