Наймолодший із трьох синів: Героя з Луцького району посмертно нагородили орденом «За мужність»

Наймолодший із трьох синів: Героя з Луцького району посмертно нагородили орденом «За мужність»

24-річного Героя з Луцького району Олександра Євстурова посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У вівторок, 15 серпня, нагороду вручили матері Захисника.

Про це повідомляє Рожищенська міська рада.

Відповідно до Указу Президента України № 141/2023 від 8 березня 2023 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку захисника України з Волині Олександра Ростиславовича Євстурова удостоїли ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Державну нагороду вiд iменi Президента України днями представники Другого вiддiлу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки передали мамі загиблого Героя Свiтланi Євстуровiй.

Нагадаємо, житель с. Крижiвка, солдат Олександр Ростиславович Євстуров, 09.02.1998 р.н., загинув 10 сiчня 2023 року поблизу н.п. Торське Краматорського району Донецької областi пiд час виконання бойового завдання щодо захисту незалежностi України.

15 січня 24-річного Олександра Євстурова провадили в його останню земну дорогу. Попрощатися з захисником України прийшли рідні, друзі, однокласники, односельці, представники влади.

Односельчани розповіли, що війна застала Олександра за кордоном, на заробітках. Та він не ховався - повернувся і став до лав ЗСУ.

У невимовному горі батьки загиблого. Війна забрала у них наймолодшого з трьох синів. 

У телефонних розмовах він обіцяв неньці, що скоро прийде у відпустку і вони зустрінуться. Та не судилося. 

Читайте також:

Можливо зацікавить