Назавжди 25-річний: На Волині громада попрощалася із загиблим Героєм Максимом Сімдяновим

Назавжди 25-річний: На Волині громада попрощалася із загиблим Героєм Максимом Сімдяновим

26 серпня, у селі Козин Рожищенської громади попрощалися з своїм земляком - захисником, вірним сином України, Героєм – Максимом Сімдяновим.

Про це повідомили на сайті міської ради. 

Максим народився та виріс в Козині. Закінчив у Рудці-Козинській школу, а згодом разом із мамою виїхав з Рожищенської громади. Проживали в Криму, пізніше – в столиці. Односельчани згадують його як щирого та доброго хлопчину. Він завжди вірив у майбутнє своєї країни, тому під час АТО пішов захищати рідну землю. Пройшов запеклі бої.

Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, виявивши мужність і стійкість у бою по обороні Батьківщини від російського агресора, біля населеного пункту Олександрівка Херсонської області 19 серпня 2022 року Максим отримав важке смертельне порання.

«У пам’яті всіх, хто знав його, він назавжди залишиться життєрадісним, щирим, справжнім патріотом та... назавжди 25-річним Героєм», - йдеться у дописі. 

Назавжди 25-річний: На Волині громада попрощалася із загиблим Героєм Максимом СімдяновимНазавжди 25-річний: На Волині громада попрощалася із загиблим Героєм Максимом СімдяновимНазавжди 25-річний: На Волині громада попрощалася із загиблим Героєм Максимом СімдяновимНазавжди 25-річний: На Волині громада попрощалася із загиблим Героєм Максимом СімдяновимНазавжди 25-річний: На Волині громада попрощалася із загиблим Героєм Максимом СімдяновимНазавжди 25-річний: На Волині громада попрощалася із загиблим Героєм Максимом Сімдяновим

Можливо зацікавить