Не формат «Євробачення»: волинянин Yaktak прокоментував реакцію слухачів на його пісню для Нацвідбору

Не формат «Євробачення»: волинянин Yaktak прокоментував реакцію слухачів на його пісню для Нацвідбору

Днями фіналісти Нацвідбору на «Євробачення-2024» представили свої конкурсні роботи, і у мережі продовжується їхнє активне обговорення. Наприклад, гурт NAHABA з піснею «GLASSS» запідозрили у плагіаті, адже композиція нагадала багатьом слухачам мотив «Нас не догонят» гурту «Тату». Також юзери прокоментували конкурсний трек виконавця з Волині Yaktak (справжнє ім'я - Ярослав Карпук).

Зокрема, під піснею артиста на ютубі чимало людей висловили підтримку і написали позитивні коментарі, проте зустрічаються і такі, які кажуть, що трек «Lalala» їм подобається, але це не зовсім формат «Євробачення».  theLime зібрав деякі коментарі українців.

«Для українського радіо. Але не формат «Євробачення», а ми маємо думати, як будемо виглядати там. Забирайте в свій плей-лист, але голосуйте свідомо». «Для мене представник України на «Євробаченні» має, крім своєї основної ролі, бути амбасадором української культури у Європі. Ця ж пісня розрахована на внутрішнього споживача", «Хіт в межах кордонів України, розрахована на українську аудиторію», - пишуть користувачі мережі.

Не формат «Євробачення»: волинянин Yaktak прокоментував реакцію слухачів на його пісню для НацвідборуНе формат «Євробачення»: волинянин Yaktak прокоментував реакцію слухачів на його пісню для НацвідборуНе формат «Євробачення»: волинянин Yaktak прокоментував реакцію слухачів на його пісню для Нацвідбору

Ярослав відреагував на таку реакцію слухачів і заявив, що добре сприймає конструктивну критику.

«Дуже багато різних коментарів, різних думок. І це нормально. Радий, коли люди пишуть конструктивну критику, це цікаво читати. Для мене формат «Євробачення» - це трек, який запам'ятовується, і я постарався зробити круту, запальну пісню, яку буде наспівувати вся Україна, а потім і Європа», - висловився щодо цього артист.

Як відомо, вже 3 лютого разом з іншими артистами Yaktak буде змагатися за право представляти нашу країну на міжнародній музичній арені у цьому році. Нещодавно виконавець вже встиг презентувати кліп на конкурсну пісню «Lalala», яка, до слова, зараз на 3-му місці в трендах ютубу.

«LaLaLa» – це драйвовий, танцювальний трек про вічне. Про героя, який прагне кохання, але зіткнувся з невзаємністю. Пісня виконана в незвичному стилі для співака, тому він точно вас здивує», - йшлося у пресрелізі.

Читайте також:

Можливо зацікавить