Скандал за двір і парковку: у Луцьку податківці судяться з ОСББ

Скандал за двір і парковку: у Луцьку податківці судяться з ОСББ

Волинські ДПС-ники не можуть поділили парковку і двір з мешканцями новобудови. Весь казус ситуації у тому, що земля, на якій збудували багатоповерхівку, належала податковій, і вони добровільно віддали ділянку під забудову погодивши межі.

Тепер усім бракує місця, - йдеться у сюжеті каналу Аверс.

ДСП позивається за двір до ОСББ «Задворецька». Справа в тому, що Луцька багатоповерхівка розміщена впритул до податкової. Тільки проблема виникла не тоді, коли будинок будували, а зараз - коли потрібно всім вміститися на маленькому клаптику землі. Відтак судячи з матеріалів господарського суду, співробітникам ДПС і мешканцям новобудови не вистачає місця, аби розмістити свої автівки.

ДПС-ники вказують на те, що мешканці встановили металеві ворота і таким чином залізли на ділянку податківців. Що цікаво - ОСББ апелює і наголошує на тому, що ДПС Волині була власником ділянки, яку поділили надвоє. На одній розміщена ДПС, а на іншій «Луцьксантехмонтаж №536« збудував багатоповерхівку. Забудовником було розроблено генплан, який був погоджений замовником - Головним управлінням державної податкової служби України у Волинській області. Замовник отримав квартири у багатоповерхівці.

Читайте також:

Можливо зацікавить