Обстріли у Львівській області та Луцьку: у ДСНС розповіли подробиці

Обстріли у Львівській області та Луцьку: у ДСНС розповіли подробиці

15 серпня під масованої ракетної атаки у Львівській області пошкоджено загалом 59 житлових будинків. У Луцьку рятувальні роботи завершено. Під час ракетного удару загинуло троє людей, також відомо про трьох постраждалих і з-під завалів було врятовано одну людину.

Про це повідомив речник ДСНС Олександр Хорунжий в ефірі телемарафону, пише ТСН

 

«На зараз у нас відомо про пошкодження у Львівській області загалом 59 житлових будинків, зруйновано 3, з них 41 - це багатоквартирний будинок, 8 господарчих споруд, будівля медичного коледжу і дошкільний навчальний заклад. Станом на 18.00 15 серпня у нас за медичною допомогою звернулося по області 19 осіб, у тому числі одна дитина 2014 року народження, із них 5 осіб госпіталізовано», - навів подробиці Хорунжий.

Щодо ракетної атаки по Луцьку, то рятувальні роботи у місті завершено. За словами речника ДСНС, під час ракетного удару загинуло три особи, троє постраждали, з-під завалів було врятовано одну людину.

Раніше мер Луцька Ігор Поліщук розповів, у яке промислове підприємство влучили дві ракети у місті. За його словами, ракети влучили у звичайне промислове підприємство, яке виготовляло комплектуючі для автомобілів.

Нагадаємо, вранці вівторка, 15 серпня, Росія вчергове здійснила ракетну атаку. Вибухи пролунали в багатьох містах, у тому числі й у Луцьку. Під час повітряної тривоги надійшла інформація про влучання у промисловий об'єкт двох крилатих ракет.

Читайте також:

Можливо зацікавить