Односельці згадують як про добродушну, відкриту людину та мужнього воїна: Герой з Волині загинув на Донеччині

Односельці згадують як про добродушну, відкриту людину та мужнього воїна: Герой з Волині загинув на Донеччині

Солдат Збройних сил України Володимир Іванович Сілік з Рудки-Козинської Рожищенської громади загинув при виконанні бойового завдання в районі населеного пункту Ямпіль Донецької області 6 липня 2023 року.

З початку повномасштабного вторгнення, у березні 2022 року, Володимир Сілік став на захист рідної землі, бо хотів бачити майбутнє своїх дітей у вільній ти мирній Україні, - пише Рожищенська громада.

Про Володимира Сіліка, котрий зростав у дружній багатодітній родині, односельці згадують як про добродушну та відкриту людину. А ще - мужнього воїна. Бо ще на початку війни став на захист рідної землі від російського агресора. Володимир Сілік до останнього подиху протистояв ворогові, та війна обірвала його життя. Героєві було лише 40 років.

Поховали Володимира Сіліка у рідному селі. Без батька залишилося двоє малолітніх дітей - дочка та син Володимира Сіліка.

6 липня виповнилася сумна річниця з дня загибелі волинянина, тож просять пом'янути загиблого у своїх молитвах.

Вічна слава і шана захиснику України Володимиру Сіліку, котрий став творцем новітньої історії української державності, омитої кров'ю тисяч найкращих синів та дочок України.

Читайте також:

Можливо зацікавить