Орден посмертно: у Луцькому районі родині загиблого Героя вручили його нагороду

Орден посмертно: у Луцькому районі родині загиблого Героя вручили його нагороду

Орден «За мужність» передали рідним захисника Олександра Стефановського із села Коршів, який загинув 19 січня 2023 року.

Про це інформують у фейсбуці Боратинської громади.

«Боратинська громада пам'ятає і сумує за земляками, які віддали свої життя, захищаючи рідну землю. Їх імена назавжди залишаться в серцях усього українського народу. Ми завдячуємо Героям тим, що можемо вільно гуляти вулицями, працювати, вчитися і будувати майбутнє. Їх подвиг – неоціненний, а отже має бути гідно вшанований і відзначений. Герої не вмирають! Вони живі, поки ми їх пам’ятаємо», – йдеться у дописі.

Указом Президента України від 18 липня 2023 року № 432 жителя села Коршів Стефановського Олександра Богдановича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). 

Нагадаємо, Олександр Стефановський, 1993 року народження, загинув 19 січня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Іванівка Харківської області.

Орден посмертно: у Луцькому районі родині загиблого Героя вручили його нагородуОрден посмертно: у Луцькому районі родині загиблого Героя вручили його нагородуОрден посмертно: у Луцькому районі родині загиблого Героя вручили його нагородуОрден посмертно: у Луцькому районі родині загиблого Героя вручили його нагороду

Читайте також:

Навіки молоді: у Луцькому районі рідним трьох Героїв вручили їхні посмертні нагороди

Загинув на Херсонщині внаслідок вибухової травми: мамі розвідника з Волині вручили його посмертну нагороду

Мріяв одружитися і пожити у новозбудованій хаті: Герою з Волині навіки 30 років

Можливо зацікавить