Оцінюють у понад півтора мільйона євро: молодий футболіст з Луцька в епіцентрі уваги провідних українських клубів

Рубчинський УПЛ

22-річного футболіста з Луцька Валентина Рубчинського хотіли б бачити у своїх лавах «Динамо», «Шахтар», «Карпати», «Полісся», «Кривбас» і ще досить багато клубів.

Про це повідомив журналіст Ігор Циганик.

«Рубчинський може бути близьким до переходу в будь-яку команду, але на цей момент він є гравцем «Дніпра-1». Який клуб заплатить гроші, в той він і перейде. Зараз дніпровський клуб готовий до пропозицій. Зацікавленість є, але вона зараз на рівні скаутинської служби. Не було ще конкретної пропозиції», - зазначив журналіст.

Він розповів, що футболіст дуже яскраво себе проявив. За останні два роки лучанин став лідером «Дніпра-1». 

«Як на мене він навіть доріс до рівня національної команди України. Адже він стабільно відіграв два сезони. Думаю, на цьому Євро він би не завадив нашій збірній», -  сказав Циганик.

За словами журналіста, «Дніпро-1» планує отримати за молодого гравця серйозну фінансову сатисфакію.

«Рубчинський може бути хорошою інвестицією», - додав Циганик.

Зазначимо, що 22-річний лучанин Валентин Рубчинський – один з найперспективніших молодих українських футболістів. Він уже став ключовою фігурою в «Дніпрі-1». Його трансферну вартість оцінюють у 1,8 мільйонів євро. 

Нещодавно у складі олімпійської збірної України Валентин став переможцем футбольного турніру Моріса Ревелло. Зазначимо, що цей турнір є дуже відомим та престижним. У різні роки тріумфаторами цього змагання ставали Кріштіану Роналду, Зінедін Зідан, Френк Лемпард, Тьєррі Анрі, Девід Бекхем, Хав'єр Маскерано.

Читайте також:

Можливо зацікавить