У Луцьку переможці конкурсу «Бюджету участі» реалізують свої проєкти наступного року

У Луцьку переможці конкурсу «Бюджету участі» реалізують свої проєкти наступного року

Реалізацію проєктів переможців конкурсу «Бюджет участі» сільських і селищних територій Луцької громади перенесли на 2024 рік та скасували конкурс в нинішньому році.

Про це стало відомо у середу, 30 серпня, під час сесії Луцької міської ради.

Директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль зазначив, що з кожним минулорічним переможцем проведено розмову щодо неможливості реалізувати виграні проєкти, адже зараз усі працюють задля перемоги України на полі бою.

«Усі переможці пішли на зустріч та з розумінням поставились до такої пропозиції. А вже з 1 по 30 вересня можна подати заявки на участь в новому конкурсі Бюджету участі Луцької міської територіальної громади на 2024 рік. Пріоритетними напрямками реалізації цих проєктів є військові цілі та все, що орієнтовано на оборону нашої держави», - зауважив Борис Смаль.

Аби більше громадян та майбутніх учасників конкурсу дізнались про нього, представники департаменту економічної політики Луцької міської ради інформуватимуть про це через соціальні мережі, а також засоби масової інформації.

Нагадаємо, у зв'язку із військовою агресією російської федерації у Луцьку скасували конкурс проєктів «Бюджет участі». Проєкти-переможці 2021 року будуть реалізовані у 2024 році. 

Читайте також:

Можливо зацікавить