Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»

Глобус Банк

«Глобус Банк», який успішно функціонує на українському ринку з 2007 року, відкрив перше відділення на Волині. Урочисте відкриття відбулося у п'ятницю, 19 квітня, в примішенні нового відділення на вулиці Генерала Шухевича, 1 у Луцьку. На захід завітали представники бізнесу, ОСББ, забудовники та інші охочі до подальшої плідної співпраці з Банком на вигідних умовах.

Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»

Перша заступниця голови правління «Глобус Банку» Олена Дмітрієва розповіла журналістам ВСН, що у Луцьку є великий потенціал для майбутньої співпраці:

«Ми планували відкрити відділення «Глобус Банку» у Луцьку ще влітку 2022 року, проте почалася повномасштабна війна і ми відклали цей план. Ми дуже раді, що нарешті, у квітні 2024 року, відкриваємо наше відділення, адже бачимо тут величезний потенціал з точки зору роботи із забудовниками, тому що ми - той банк, який кредитує на первинному ринку.

Також бачимо у Луцьку найппотужніший рух ОСББ, будемо працювати на відновлення та модернізацію будинків. Між тим, ми працюємо по Програмі «Доступні кредити 5-7-9%», це є нашою візитівкою. Працюємо з багатьма дилерами, виробниками техніки, обладнання, тому активно видаємо кредити бізнесу. Від початку року за цією програмою ми видали понад 100 кредитів, середня сума кредиту - 1 мільйон гривень. 

Ми маємо велике бажання втілити нові цікаві програми, аби дати можливість і лучанам, і внутрішньопереміщеним особам взяти кредит на житло, одразу заїхати і жити. Тому запрошуємо до нашого нового відділення!

Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»
Перша заступниця голови правління «Глобус Банку» Олена Дмітрієва

Генеральний директор ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Руслан Вайман відзначив, що послуги, які Банк надає у сфері первинного ринку нерухомості - дуже важливі у теперішній час.

«Глобус Банк» перший в Україні записав СТРАТЕГІЮ кредитування первинного ринку житла. У нас є такий договір, людина отримала житло у Луцьку. Первинний ринок - це надзвичайно важливо, адже вклад в нього дозволяє нам добудовувати об'єкти, купувати будівельні матеріали, створювати робочі місця, платити податки, підтримувати обороноздатність.

У нас зараз в умовах війни 90 відсотків клієнтів - це військовослужбовці, які захищають нас на першій лінії фронту. У них немає сумнівів у нашій перемозі, а є колосальна віра в неї. У нас є факт, коли ми за допомогою Банку видали кредит воїну, який не зміг приїхати особисто, адже знаходився на передовій. Я радий, що ми з цим Банком перші у Луцьку, хто заключив такий договір. Тобто - це віра в перемогу, це вклад в економіку України.

Я бажаю Банку успіхів та сподіваюся на співпрацю у сфері первинного ринку житла, що Банк буде займатися первинним ринком, фінансуванням первинного житла, іпотекою на таке житло, адже це надзвичайно важливо. Переконаний, що кошти потрібно вкладати в економіку України, в податки, в оборону», - зауважив Руслан Вайман.

Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»
Генеральний директор ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Руслан Вайман

«Глобус Банк» здійснює кредитування ОСББ у межах програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» від «Фонду енергоефективності». Голова наглядової ради «Фонду енергоефективності України» Юлія Сабатюк зауважила, що відкриття відділення Банку у Луцьку - важливий крок.

«Ми дуже раді тому, що філія цього банку відкрилася у Луцьку, це важливо, адже «Глобус Банк» є партнером нашого «Фонду енергоефективності України» і на сьогоднішній день вони активно працюють, надаючи кредити для модернізації багатоквартирних будинків. Враховуючи, що на Волині є найбільша кількість проєктів, ми дуже тішимось, що тепер Банк буде в безпосередній близькості», - зазначила Юлія Сабатюк.

Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»
Голова наглядової ради «Фонду енергоефективності України» Юлія Сабатюк

Представники ОСББ у Луцьку також чекали на відкриття відділення Банку, адже отримати кредит на енергоощадні заходи до цього було проблемою.

«Наразі в Україні дуже важко отримати кредити на модернізацію будинків. Тому для ОСББ - це великий плюс, адже ми давно чекали такої можливості. Певно, це перший банк, який у Луцьку видасть кредит на енергоощадні заходи для ОСББ», - сказав голова ОСББ «8 березня 26» Тарас Заремба.

Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»

«Всім щиро вдячні за вітання. Сьогодні на відкриття відділення прийшли багато наших партнерів, які мають бажання співпрацювати. Це і клієнти ОСББ-напрямку, яких цікавить кредитування на утеплення будинків, і забудовники, і клієнти автосалонів, яких цікавить страхування. Тобто це ті люди, які готові йти з нами в ногу, ми повністю відкриті для них та готові до співпраці», - підсумувала керівниця відділення «Глобус Банку» у Луцьку Юлія Вінник.

Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»
керівниця відділення «Глобус Банку» у Луцьку Юлія Вінник

Довідково: 

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ГЛОБУС" (ГЛОБУС БАНК) засновано у 2007 році. Станом на квітень 2024 року регіональна мережа налічує 31 відділення. Всі відділення банку входять до об’єднаної мережі Power Banking, що дає змогу працювати за умов відсутності світла.

ГЛОБУС БАНК підтверджено кредитний рейтинг за національною шкалою на рівні uaAAA, а також рейтинг депозитів на рівні ua2+ за шкалою рейтингового агентства "Експерт-Рейтинг". Пріоритетними напрямками діяльності банку є іпотечне кредитування на первинному ринку, автокредитування, кредитування малого та середнього бізнесу.

ГЛОБУС БАНК є акредитованим партнером низки державних програм: державної іпотечної програми “єОселя”, програми пільгового кредитування малого та середнього бізнесу “5-7-9”. У вересні 2023 року Банк став партнером ДУ “Фонду енергоефективності”.У грудні 2023 року та на початку 2024-го банк доєднався до державних кредитних програм “Доступний факторинг” та “Доступний фінансовий лізинг 5-7-9%”.

Банк є лідером з кредитування придбання житла на первинному ринку – за останні 5 років банком профінансовано 2 500 іпотечних кредитів на 2 млрд грн. Банк входить у 5-ку лідерів автокредитування, банком акредитовано понад 600 автосалонів. Голова правління ГЛОБУС БАНКУ Сергій Мамедов є заступником Голови Ради директорів Конфедерації будівельників України.

Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»
Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»

Читайте також:

 

Можливо зацікавить