Підземний Луцьк, лабіринт Стоходу, Світязь, лісовий рай поліщуків і Лесі Українки: відомі блогери досліджували секрети Волині

Підземний Луцьк, лабіринт Стоходу, Світязь, лісовий рай поліщуків і Лесі Українки: відомі блогери досліджували секрети Волині

Блогерка Валерія Мікульська з командою з Tour De Ukraine випустили випуск про подорож на Волинь.

Відповідне відео опублікували на ютуб-каналі

Волинь — унікальний край Полісся, що пам’ятає як творилась історія перших людей на нашій землі, як формувалась та міцнішала прабабця нашої незалежної держави, славетна Київська Русь і вкотре доведе вам, що Україна це Європа.

Цей регіон направду — перехрестя історії, частина легендарного шляху із варяг в греки і водночас це неймовірний світ диких ландшафтів та особливої поліської природи.

«Впродовж шляху нового фільму Tour de Ukraine ми з вами відкопаємо купу секретів старого Луцька і його звивистих підземель, ми пізнаємо і атмосферу та шарм сучасного нащадка князівств. Ми з вами рушимо на пошуки найбільших наземних тварин Європи, зубрів, що тупотять у заповідних дібровах. Ми спробуємо розплутати лабіринт національного парку Прип’ять - Стохід, а ще неодмінно заглибимось в традиції та смаки поліщуків на узбережжі озера Світязь у Шацькому національному парку, і ми неодмінно зрозуміємо, як цей неймовірний край сформував нашу знамениту землячку, літературну дипломатку і доньку Волині — Лесю Українку», - йдеться в описі відео.

Читайте також:

Можливо зацікавить