Після третього поранення повернувся до лав ЗСУ: на Харківщині загинув Герой з Волині Олександр Бандура

Після третього поранення повернувся до лав ЗСУ: на Харківщині загинув Герой з Волині Олександр Бандура

На Харківщині загинув 49-річний Герой з Волині Олександр Бандура.

Про це повідомляє Дубечненська громада

Герой загинув під час виконання бойового завдання 15 лютого 2023 року в районі населеного пункту Гряниківка, Куп'янського району, Харківської області.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя. У цю гірку мить поділяємо горе сім'ї та разом з ними тужимо в глибокій скорботі. Доземно вклоняємося пам'яті Олександра Івановича, який віддав власне життя за майбутню Перемогу», - кажуть у громаді.

Про героя розповіли також у фейсбук-спільноті Ліцею села Кримне.

Він народився 3 лютого 1974 р. У 1991 р. закінчив ЗОШ І – ІІІ ст. с. Кримне.

У ході проведення антитерористичної операції - 2 вересня 2014 року був мобілізований до лав ЗСУ. Знаходився у розпорядженні 24 окремої механізованої бригади, яка захищала м. Лисичанськ, села Кримське, Жолобок, Донецьке, Гірське, Тошковка, блокпости Бахмутської траси. Звільнений у запас - 18 вересня 2015 року.

24 лютого 2022 р., коли розпочалось повномасштабне вторгнення Росії в Україну, був мобілізований до лав ЗСУ та перебував у розпорядженні 14 ОМБ.

Після третього поранення 1 грудня 2022 року, перебуваючи на реабілітації, востаннє бачився з сім’єю, та вже 22 січня знов повернувся до лав ЗСУ.

Понад усе він любив рідне село, свою сім’ю і свою Батьківщину, яку захищав до останнього подиху.

«Щирі співчуття дружині Світлані Адамівні, доньці – Богдані, брату Леоніду, сестрам Галині і Світлані і всім тим, для кого він був дорогою людиною. Вiчнa пaм’ять, шана і слава Гepoю Укpaїни», - йдеться в дописі.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!   

Можливо зацікавить