Поховали у день ювілею: Герою з Волині навіки 49

Поховали у день ювілею: Герою з Волині навіки 49

49-річний волинянин Олександр Пословський, позивний Посол, загинув 11 листопада 2022 року в с. Павлівка Донецької області від численних кульових поранень тіла та нижніх кінцівок. Поховали Героя 17 листопада у день його ювілею.

Історію захисника розповіли на сторінці «Герої на щиті» в інстаграмі.

Народився Олександр в с. Гірники. Здобув повну середню освіту. Після школи навчався у Камінь-Каширському ВПУ. Отримав спеціальність - різник по дереву. Олександр мав золоті руки, не було такого, щоб він не міг полагодити чи зробити, за що часто називали його «універсальним солдатом». Був вправним малярем-штукатуром, тому завжди був при справі, мав повагу серед людей не тільки в своєму селі, а і в районі.

З початком повномасштабної не вагаючись став на захист держави. З 2 березня 2022 року пішов добровольцем. Служив у 68 ОЄБ імені Олекси Довбуша у званні сержанта, спеціалізація - стрілець-снайпер. На передовій ніколи не зраджував своїх життєвих принципів, з оптимізмом та впевненістю підтримував, турбувався та прикривав побратимів до останнього подиху.

Поховали у день ювілею: Герою з Волині навіки 49

«Тато був відкритим до життя і людей, все робив з добром, щедрістю і турботою як до рідних, так і до малознайомих, які зверталися за порадою чи допомогою. Завжди відповідально ставився до всього за що брався, адже чесність і сумління крокували з ним по життю. Саме це мене завжди захоплювало і надихало. У вільну хвилину любив порибалити та відпочити від кропітких робочих буднів. З великою любов’ю та теплом відносився до внуків, ділився мудрістю та досвідом при будь-якій нагоді. 11 місяців минуло від загибелі, та не було такого дня, щоб вони не нагадались про дідуся. Нам страшенно його не вистачає»,- поділилась донька Наталя.

Поховали героя в рідному селі Гірники на місцевому кладовищі.

Читайте також:

Можливо зацікавить

війна в Україні

Скорботна звістка з фронту: загинув Герой з Волині Сергій Назарчук

на щиті Луцьк
відео

Трагічний день: до Луцька востаннє повернулись полеглі Герої

війна в Україні

Підтримував від'єднання деяких регіонів від України: волинянин виправдовував збройну агресію Росії

гриби

Грибний сезон на Волині: сприятливі дні для «тихого полювання» у травні 2024

втрати

Поповнив лави Небесного Легіону: загинув Герой з Луцька Олександр Юзва

втрати

Неодноразово рятував побратимів під обстрілами: захисник з Волині загинув унаслідок ворожого обстрілу

Антимонопольний комітет України зобов'язав Володимирське ТМО скасувати результати тендеру на будівництво реабілітаційного центру

Антимонопольний комітет України зобов'язав Володимирське ТМО скасувати результати тендеру на будівництво реабілітаційного центру

Олег Баковський, день народження, Волинь

13 травня: хто з волинян святкує День народження

Евакуація, Донецька область, Волинь

Мешканцям Донеччини пропонують безкоштовну евакуацію на Волинь