Посадовиця, яку наразі судять, очолила освітнє комунальне підприємство у Підгайцівській громаді

Посадовиця, яку наразі судять, очолила освітнє комунальне підприємство у Підгайцівській громаді

Скандальна освітянка Підгайцівської громади Жанна Скороход, яку нині судять за підробку документів, стала директоркою комунального підприємства «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради»

Інформація про зміну керівника від 6 грудня 2023 року уже відображається у реєстрах. 

Посадовиця, яку наразі судять, очолила освітнє комунальне підприємство у Підгайцівській громаді

Нагадаємо, Жанна Скороход керувала освітнім відділом Підгайців протягом 4 років, проте жінку запідозрили у злочині. Слідство встановило, що у березні 2023 року сільрада уклала із приватним підприємством договір про виготовлення проєктної документації щодо будівництва укриття на території Піддубцівського ліцею. За кілька днів після укладення договору, достовірно знаючи, що документація не виготовлена, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанна Скороход підписала акт виконаних робіт із внесеними в нього завідомо неправдивими відомостями.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення Жанною Скороход службового підроблення та розтрати чужого майна шляхом зловживання службовим становищем в умовах воєнного стану (ч.1 ст. 366, ч.4 ст. 191 КК України) скерували до суду.

Наразі розгляд справи Жанни Скороход триває у Луцькому міськрайонному суді та перебуває на етапі дослідження письмових доказів.

Нова посада Скороход

КП «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради» створили 3 роки тому, у січні 2021 року, а Жанну Скороход призначили на керівну посаду 6 грудня 2023 року. До цього моменту підприємство очолювала Світлана Зінкевич.

До слова, саме Світлану Зінкевич призначили виконувати обов'язки начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради замість Скороход. 

Читайте також:

Можливо зацікавить