Пожежі, допомога людям та порятунок цуценят: один день роботи волинських рятувальників

Пожежі, допомога людям та порятунок цуценят: один день роботи волинських рятувальників

18 вересня рятувальники Волині здійснили кілька важливих операцій: ліквідували пожежу в Луцьку, надали допомогу літній жінці в Ковелі та врятували цуценят, що впали у колодязь. 

Про це розповіли у пресслужбі Волині.

18 вересня 2024 року в Луцьку сталася пожежа в цегляній господарській споруді на вулиці І. Франка. За інформацією ДСНС Волині, рятувальники 25-ї ДПРЧ прибули на місце події о 19:20 і ліквідували вогонь о 19:47. Вогнем знищено 10 м² стін та стелі. Попередньо причиною пожежі став недолік конструкції димаря нагрівальної печі. Постраждалих не було.

Уночі 19 вересня у Нововолинській громаді поблизу дачного масиву «Мічурінець» горіла дерев'яна господарська споруда. Рятувальники 5-ї ДПРЧ приборкали вогонь, що охопив покрівлю та стіни. За попередніми даними, причина пожежі — необережність під час куріння невстановлених осіб.

Під час доби рятувальники також провели кілька аварійно-рятувальних операцій:

  • Пожежа в Луцьку: О 19:20 на вулиці І. Франка загорілася цегляна господарська споруда. Рятувальники 25 ДПРЧ ліквідували пожежу о 19:47. Вогонь знищив 10 м² стін і стелі, постраждалих немає. Причина — недолік конструкції димаря нагрівальної печі.
  • Допомога в Ковелі: Уночі рятувальники відкрили двері квартири на першому поверсі, де перебувала літня жінка 1935 року народження, що потребувала медичної допомоги. Доступ до оселі забезпечили через вікно, щоб медичні працівники могли надати необхідну допомогу.
  • Порятунок цуценят у Луцьку: На вулиці Магістральній рятувальники витягли цуценят, які впали у колодязь завглибшки 10 метрів. Операцію провели за допомогою мотузок та верхолазного спорядження.

Читайте також:

Можливо зацікавить