«Раз на тиждень котлети в меню обов’язково»: історія кухаря волинської бригади
Пан Олексій родом із Луцька. Тривалий час чоловік проходив службу на бойових посадах, де мав змогу безпосередньо нищити ворогів. Згодом, через проблеми зі здоров’ям, боєць перевівся в тил, де, за його словами, роботи теж вистачає чимало.
Історію бійця розповіли на сторінці бригади у соцмережах.
Нині Олексій – кухар їдальні взводу матеріально-технічного забезпечення стрілецького батальйону 100 омбр. В цивільному житті приготування їжі для чоловіка було радше як хобі – армія ж дала змогу займатися цим професійно. Вже на новій посаді побратими дали військовослужбовцю характерний позивний – «Ложка».
«Основне моє завдання – смачно та ситно нагодувати колег, зробити так, аби під час споживання їжі вони зуміли відволіктися від важких службових буднів та отримати гастрономічну насолоду», – розповідає «Ложка».
Перші страви, гарніри, десерти – лучанину під силу майже будь-які кулінарні шедеври, але коронною стравою, котра полюбилася всім без винятку, Олексій називає котлети.
«Раз на тиждень котлети в меню обов’язково присутні, інакше побратими мене просто не зрозуміють», – усміхаючись додає кухар.
В рідному Луцьку на Олексія з нетерпінням чекає дружина Наталя та дві доньки: Вікторія та Маргарита.
Читайте також:
- Боронять Україну на одній із найгарячіших ділянок фронту: батько з сином воюють у волинській «сталевій сотці»
- Повернувся з Італії, щоб захищати Україну: історія Павла з волинської бригади
- Військовий з Волині покинув школу, щоб захищати країну: історія захисника