Рибки, рослини, равлики: у Луцьку відбудеться виставка-конкурс з акваріумного аранжування

Рибки, рослини, равлики: у Луцьку відбудеться виставка-конкурс з акваріумного аранжування

З 25 березня по 30 квітня 2024 року у Луцьку відкриється унікальна дитяча та юннатівська виставка-конкурс з акваріумного аранжування «Волинська весна в акваріумі-2024». Відвідати виставку запрошують усіх охочих, вхід - безоплатний.

Виставка діятиме у Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі Волинської обласної ради, - повідомили на фейсбук-сторінці центру.

«Рибки. Рослини. Равлики. Справжні живі рослини в акваріумах. Безліч цікавого. Для дорослих – відпочинок і теплі враження. Для дітей – радість акваріумного світу, любов до природи», - йдеться у дописі.

Усіх охочих запрошують прийти на виставку та підтримати учасників конкурсу.

Порядок проведення виставки-конкурс з акваріумного аранжування «Волинська весна в акваріумі-2024»: для виконання практичної роботи учасники забезпечуються акваріумами об’ємом від 10-34 літрів з відповідним обладнанням (джерело освітлення, підігрівач, фільтр, вода), а також забезпечуються водними рослинами, акваріумними рибками, грунтом, елементами декору. Учні та студенти-учасники презентують свої творчі роботи (захищають власну творчу роботу).

Волинський обласний еколого-натуралістичний центр розташований на вулиці Ківерцівській, 9Б у Луцьку.

Рибки, рослини, равлики: у Луцьку відбудеться виставка-конкурс з акваріумного аранжуванняРибки, рослини, равлики: у Луцьку відбудеться виставка-конкурс з акваріумного аранжування

Нагадаємо, Волинський обласний еколого-натуралістичний центр десятиліттями охоплює позашкільну освіту нашого регіону у близько 100 творчих учнівських обʼєднаннях зоолого-тваринницького, біологічного, аграрного, флористичного, ландшафтного дизайну та екологічного напрямів. 

Читайте також:

Можливо зацікавить