Рідні не вірили у природню смерть: провели експертизу тіла військового з Луцька

Рідні не вірили у природню смерть: провели експертизу тіла військового з Луцька

Для визначення причин смерті померлого на війні військового з Луцька Андрія Коробка була проведена судово-медична експертиза.

Про це у коментарі ІА «ВолиньPost» повідомили родичі померлого воїна.

Згідно з висновком судмедекспертизи, причина смерті – гострий інфаркт міокарда. Зауважимо, що такий висновок і першої експертизи, проведеної у Дніпрі.

У четвер, 20 липня, воїна таки поховають. Чин похорону відбудеться о 12 годині у Свято-Преображенському храмі Луцька (вул. Шевченка, 26).

Родичі закликають долучитися всіх небайдужих, аби віддати останню шану захиснику.

Нагадаємо, похорон бійця мав відбутися 14 липня. Однак уже у церкві мати військового Зоя Коробко побачила на тілі сина синці і залишки крові. Тож рідні зупинили похорон. Аби домогтися проведення повторного розтину, присутні на похороні перекрили дорогу. Тож, до храму приїхали поліцейські, поспілкувалися з родичами померлого й супроводили кортеж із тілом до приміщення обласного бюро судово-медичної експертизи.

Тут рідні намагалися з’ясувати, коли зможуть провести повторний розтин. Зрештою, родичам пообіцяли владнати формальні нюанси та перетелефонувати й повідомити, коли буде проведений розтин і коли вони зможуть похоронити свого сина та брата.

Також рідні побоювались, що через небойову загибель його відмовляться поховати на Алеї почесних поховань, утім у Луцькій міськраді запевнили, що незалежно від рішення повторного розтину захисника України, поховають з усіма почестями поруч з іншими Героями.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить