Росіяни просунулись на межі Запорізької та Донецької областей

ISW, Донецька область, Запоріжжя, наступ росіян

Російські сили нещодавно досягли незначних успіхів на південь від Великої Новосілки в районі кордону Запорізької та Донецької областей.

Про це повідомляє ISW.

Зазначається, що геолокаційні кадри, опубліковані 8 серпня, показують, що російські війська нещодавно досягли незначних успіхів на північному сході Урожайного (на південь від Великої Новосілки).

Також повідомляється, що 8 серпня російські війська просунулися на південний захід від Донецька, але не досягли підтверджених успіхів у цьому районі.

За словами ISW, російські мілблогери стверджували, що російські сили просунулися на південний схід від Водяного (на південний захід від Донецька), хоча аналітики не знайшли підтвердження цієї заяви.

«Російські війська 7 і 8 серпня продовжували наступальні дії на захід від Донецька в районі Красногорівки та на південний захід від Донецька в районі Костянтинівки, Парасковіївки, Водяного, Володимирівки та Вугледара. Повідомляється, що підрозділи російського 163-го танкового полку (150 мотострілецька дивізія 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу) діють на Кураховому напрямку (захід і південний захід від Донецька)», –наголошується у звіті.

Крім того, окупанти продовжували наземні атаки поблизу та на північний схід від Роботиного поблизу Малої Токмачки на заході Запорізької області.

Читайте також:

Можливо зацікавить