Російський дипломат напав на жінку, яка протестувала проти війни в Україні

Російський дипломат напав на жінку, яка протестувала проти війни в Україні

 Російський дипломат у Ріо-де-Жанейро ударив жінку, яка прийшла до дипломатичної місії висловити протест проти війни в Україні. 

Про це  повідомляє бразильське видання Оtempo.

Інцидент трапився  24 лютого. Росіянка, яка проживає в Бразилії, разом із подругою почала клеїти плакати на стіні російського дипломатичного представництва. На них були написи «Зупиніть війну» та «Путін, тебе чекає пекло» - російською, португальською та англійською мовами.

В той момент співробітник консульства вийшов на вулицю, вирвав плакати з рук жінки та вимагав у неї віддати свій мобільний телефон, а потім вдарив її по спині.

У конфлікт втрутилися двоє поліцейських, що були неподалік. Вони запропонували потерпілій подати заяву в поліцію про нанесення тілесних ушкоджень.

«Потерпіла, свідок і зловмисник - громадяни Росії. Жінку направлено на судово-медичну експертизу. Тривають оперативно-розшукові заходи для з'ясування обставин», - повідомили виданню у поліції.

 Стало відомо, що напад  скоїв 59-річний дипломат. У консульстві РФ відмовилися коментувати інцидент.

Читайте також:

  • У Таїланді росіянка накинулася на громадянку Великобританії. Відомо, що нападниця відкусила потерпілій шматок пальця і побила її собаку, а  після того, швидко сіла на літак та втекла.
  • В Америці під суд потрапила росіянка Вікторія Насирова, яка намагалась вбити українку Ольгу Цвик, щоб заволодіти її паспортом. Відтак, суд визнав винною жінку, їй загрожує до 25 років позбавлення волі.

Можливо зацікавить