Сезон консервації: скільки коштують помідори на Волині

помідори

На Волині розпочався сезон продажу помідорів.

Журналісти Район.Ковель дослідили ціни на помідори у місті.

В гуртовій частині Привокзального ринку пропонують великий вибір помідорів, що буде зручно для людей, які нині готують консервацію. Тут вони коштують від 35, 50, 55 гривень за кілограм залежно від розміру, сорту і стану свіжості.

Також помідори продають у крамницях, що спеціалізуються на продажі фруктів і овочів. У мережі магазинів «Вітамінка» – 80 гривень за закарпатські рожеві, 65 гривень за кілограм сорту «сливка». У мережі «ABC+» – пропозиції за 56 і 62, 72, 78, 80 гривень за кілограм.

У цей час у супермаркеті «АТБ» рожеві турецькі помідори коштують 69,89 гривні за кілограм, а тепличні – 64,89 гривні. У супермаркеті «Наш край» – 70,99 гривні за кілограм тепличних, 11 гривень за 100 грамів жовтих помідорів і 10,20 гривень за 100 грамів рожевих помідорів.

Сезон консервації: скільки коштують помідори на ВолиніСезон консервації: скільки коштують помідори на ВолиніСезон консервації: скільки коштують помідори на ВолиніСезон консервації: скільки коштують помідори на ВолиніСезон консервації: скільки коштують помідори на ВолиніСезон консервації: скільки коштують помідори на ВолиніСезон консервації: скільки коштують помідори на ВолиніСезон консервації: скільки коштують помідори на Волині

Читайте також:

 

Можливо зацікавить