«Ситуація дуже ганебна», - мер Володимира про затриманого на хабарі депутата і домовленості щодо землі

«Ситуація дуже ганебна», - мер Володимира про затриманого на хабарі депутата і домовленості щодо землі

Міський голова Володимира Ігор Пальонка прокоментував ситуацію щодо затримання Валентина Кошельника на хабарі у розмірі 35 тисяч доларів для того, щоб вирішити земельне питання за сприяння міської ради.

Про це він висловився 19 вересня під час брифінгу. 

За версією правоохоронців, Валентин Кошельник узяв хабар у розмірі 35 тисяч доларів для того, щоб вирішити земельне питання за сприяння міської ради.

«Я уже підтверджував офіційно, що по цій справі проводились обшуки й в міській раді та її структурних підрозділах, а також у моєму помешканні та службовому авто. Ця ситуація дуже ганебна і прикро, що саме таким чином ми стали відомими далеко за межами Волині. Усе, що я знаю по даній справі, так це те, що приблизно пів року тому Валентин Кошельник прийшов до мене на прийом зі своїм буцімто знайомим, який повідомив, що має намір побудувати на території нашої громади підприємство з перероблення шин.

Це була єдина зустріч, де ми вели про це мову. Після цього потенційний інвестор пішов у ЦНАП, аби написати заяву, яку згодом розглядали профільні депутатські комісії. Ніхто і подумати не міг, що про цю ділянку розміром 20 сотих у селі Суходоли, ведуться якісь залаштункові домовленості. Мало того – ця ділянка лише планується виставлятись на аукціон, а не передається одразу конкретному власнику», - пояснив Пальонка.

Читайте також: 

Можливо зацікавить