У Ківерцях жінки крали висаджені комунальниками квіти

У Ківерцях жінки крали висаджені комунальниками квіти

 

16 червня, близько 21.00 години, дві жінки на вулиці Шевченка поцупили чорнобривці, які напередодні висадили комунальники.

Завдяки небайдужим жителям цього району, момент крадіжки було зафіксовано на камеру мобільного телефону та передано працівникам міської ради, - повідомили у громаді.

«Очевидно, ці пані вирішили за рахунок платників податків прикрасити квітами свої подвір'я, показуючи не дуже хороший приклад своїй малій дитині. Не зупинило їх навіть те, що на вулиці білий день, проходять люди і поруч житлові багатоквартирні будинки.Якщо ви впізнали цих осіб, просимо звернутися або зателефонувати до міської ради», - йдеться у дописі.

У Ківерцівському МВУЖКГ скаржаться, що останнім часом у місті почастішали випадки крадіжок рослин.

«На багатьох вулицях щодня озеленювачі фіксують зникнення рослин. Спочатку були троянди, потім братики, петунії, сульфінії, а сьогодні вже чорнобривці. На місцях висаджених раніше квітів - пустки. Звертаємось до жителів громади з проханням фіксувати за допомогою фото/відеокамер випадки злочину, якщо ви, за певних обставин, стали свідками таких неприємних подій. Укотре просимо бережно ставитися до свого міста та шанувати працю комунальних служб», - додають у міськраді.

Читайте також:

Можливо зацікавить