Стадіон точно не на часі: військовий з Ківерців порадив чиновникам, куди втратити гроші

Стадіон точно не на часі: військовий з Ківерців порадив чиновникам, куди втратити гроші

На повідомлення про те, що міський голова Ківерців Олександр Ковальчук вирішив витратити майже 150 мільйонів гривень на стадіон з біговими доріжками, відреагував військовослужбовець та житель громади Андрій Кметь. За його словами, кошти варто витрати зовсім на інші речі.

Про це він написав у Фейсбуці

За словами військового, йому соромно читати, як мешканці громади виливають бруд на владу, яку самі ж вибрали, і один на одного. На його думку, немає, на жаль, жодної правильної точки зору, яку можна підтримати.

«Найбільший борг нашої громади і влади перед сім'ями загиблих Героїв, а особливо перед їхніми дітками. Також ми всі у боргу перед військовими, які були поранені та втратили працездатність. А ще потрібно берегти наше майбутнє, наших дітей.Тому моя особиста порада полягає в тому, що ці кошти потрібно витратити на закупівлю-будівництво житла для діток загиблих Героїв. Також на створення належних умов для ветеранів з обмеженими можливостями, будівництво пандусів та центру надання психологічної допомоги і адаптації та можливостей для створення власного малого бізнесу для ветеранів. Ну і будівництво укриття на 400 діток теж є актуальним (для цього необов'язково перебудовувати стадіон)»,- каже військовий.

Також Андрій Кметь нагадав, що підрозділи ЗСУ потребують допомоги вже і зараз.

«145 000 000 грн = 580 хороших позашляховиків, яких потребують підрозділи ЗСУ і які можуть врятувати багато життів.Я перерахував все що є важливим ВЖЕ І ЗАРАЗ! Ці речі наближатимуть нашу Перемогу та мотивуватимуть усіх військових та їхні сімʼї. Так що гроші є куди потратити, стадіон точно «не на часі»,- підсумував він.

Військовий каже, що стадіон в перспективі хочеться бачити, не зараз, а після перемоги над Росією. До того часу можливо і  ФК «Локомотив» буде хоча б у 2 Лізі Чемпіонату України з футболу, переконаний він.

Раніше стало відомо, що ківерцівській міський голова Олександр Ковальчук вирішив витратити майже 150 мільйонів гривень на стадіон з біговими доріжками.

Також президент НФК «Локомотив» Роман Веселуха висловив своє бачення щодо будівництва стадіону з біговими доріжками в Ківерцях за майже 150 мільйонів гривень.

Мер Ківерців Олександр Ковальчук прокоментував будівництво в місті стадіону.

Читайте також:

  •  

Можливо зацікавить