Стартує продаж квартир у новій черзі ЖК «Амстердам»

Стартує продаж квартир у новій черзі ЖК «Амстердам»

У заміському ЖК «Амстердам», що розташований поблизу Луцька у селі Струмівка, стартує продаж квартир у новій черзі.

ЖК «Амстердам» – найсучасніший проєкт Будівельної компанії «Інвестор», зведений за новою технологією монолітно-каркасного будівництва з використанням сучасних будматеріалів. 

Тут великий вибір різних та зручних планувань квартир, власна котельня, що суттєво знизить витрати на опалення та обігрів води. Також заплановані велика відпочинкова зона із сучасним ігровим обладнанням для дітей та спортивними зонами, заклади обслуговування і громадський простір на першому поверсі будинку.

  • Ціна від 28 000 грн/м².
  • Перший внесок становить від 20%.
  • Розтермінування платежів до 24 місяців.

Обирайте свій майбутній дім серед найкращих планувань 1-, 2- та 3-кімнатних квартир у 7-му та 8-му підʼїздах.

До слова, за будівельними нормами максимально на гектар території може проживати 450 людей. Проте лише одиниці луцьких ЖК дотримуються такого показника, а в деяких новобудовах ця цифра перевищує навіть 1000 людей/га.

ЖК «Амстердам» розташований на території комплексної забудови, котеджного містечка «Струмочок», загальна площа якого 7 га. Якщо порахувати усі котеджі, таунхауси та квартири, які тут заплановано збудувати, виходить 330 помешкань. Показник щільності заселення рахують, зважаючи на середню кількість людей у сім’ї: на Волині так званий “коефіцієнт сімейності” становить саме 2,5 (у когось сім’я нараховує і 10 людей, а хтось проживає сам; це середня цифра).

Таким чином виходить, що на території комплексу (7 га) буде проживати близько 825 людей, і коефіцієнт щільності заселення у «Струмочку» і «Амстердамі» становить 118 людей/га.

Щоб дізнатися усі деталі, телефонуйте за номером

+38 096 030 20 10

Або приходьте у відділи продажів:

м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Читайте також: 

Можливо зацікавить