У 7-му будинку «Супернови» в експлуатацію здали останні під'їзди

У 7-му будинку «Супернови» в експлуатацію здали останні під'їзди

У сьомому будинку житлового комплексу «Супернова», який у Луцьку звела Будівельна компанія «Інвестор», в експлуатацію здали 5-ий і 6-ий під'їзди.

Про це повідомили у Будівельній компанії «Інвестор». 

«Працювали в дуже складних умовах, але старались зробити все для наших щасливих майбутніх мешканців по максимуму і тому задоволені своїм результатом, а саме здачею в експлуатацію 5-6 секції 7 будинку», - розповіла у коментарі ВСН менеджерка з продажу Будівельної компанії «Інвестор» Наталія Назарук.   

У 7-му будинку «Супернови» в експлуатацію здали останні під'їздиУ 7-му будинку «Супернови» в експлуатацію здали останні під'їздиУ 7-му будинку «Супернови» в експлуатацію здали останні під'їзди

Окрім того, Наталія Назарук додала:

«Оскільки в сьомому будинку усі квартири давно продано, тому запрошуємо у наші відділи продажу розглянути варіанти квартир у 6 будинку, в якому нещодавно розпочався продаж».

Нагадаємо, 5 червня у Будівельній компанії «Інвестор» оголосили про старт продажу квартир у 6-му будинку ЖК «Супернова». Тут є 12 видів планувань 1 та 2-кімнатних квартир. 

У 7-му будинку «Супернови» в експлуатацію здали останні під'їздиУ 7-му будинку «Супернови» в експлуатацію здали останні під'їздиУ 7-му будинку «Супернови» в експлуатацію здали останні під'їздиУ 7-му будинку «Супернови» в експлуатацію здали останні під'їзди

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

  • +38 096 030 20 10
  • Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)
  • м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Читайте також: 

Можливо зацікавить