Судитимуть волинянина, який зберігав фальсифіковані алкоголь та сигарети

Судитимуть волинянина, який зберігав фальсифіковані алкоголь та сигарети

Детективи ТУ БЕБ у Волинській області завершили досудове розслідування у справі щодо незаконного розповсюдження алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Встановлено жителя міста Володимир, який придбав контрафактну підакцизну продукцію через Інтернет. Підроблені товари чоловік зберігав у підсобному приміщенні, - повідомили у пресслужбі ТУ БЕБ у Волинській області.

«Під час обшуків детективи вилучили 500 літрів лікеро-горілчаних виробів та сигарети, що мали маркування відомих брендів. Продукція була обклеєна марками акцизного податку з ознаками підробки», - зазначають у Бюро економічної безпеки. 

За результатами проведеної судової технічної експертизи підтверджено, що марки акцизного податку за способами друку та спеціальними елементами захисту не відповідають встановленому зразку.

Також висновком експерта підтверджено, що спиртовмісні суміші виготовлені з порушенням встановлених технологічних вимог та не відповідають вимогам ДСТУ.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України Кримінальне провадження скеровано до суду з угодою про визнання винуватості.

Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Волинської обласної прокуратури.

Читайте також:

Можливо зацікавить