Так вирішив учитель: завідувачка садочка під Луцьком відхрещується від заборони відвідувати спортзал

Так вирішив учитель: завідувачка садочка під Луцьком відхрещується від заборони відвідувати спортзал

Очільниця дитсадка у Крупі переконує, що не давала вказівок займатися дітям у коридорі, і каже, що це була ініціатива викладача.

Про це у коментарі виданню ВСН повідомила завідувачка Крупівського закладу дошкільної освіти «Крупинка» Ірина Нестер.

Нагадуємо, як раніше у фейсбуці написала Олена Будчук, у дитсадку в селі Крупа Підгайцівської громади фізкультуру проводять у коридорі та в їдальні.

За словами завідувачки дитсадка, у спортзалі пошкоджена шведська стінка і її мають відремонтувати, Але вказівок займатися з учнями у коридорі, запевняє, керівництво дитячого садка не давало, це було рішення вчителя фізкультури.

«Сталася така ситуація, що від шведської стінки відійшло кріплення. Спортивний зал був закритий для того, щоб усунути цю проблему. Керівництво школи було повідомлене, вони це все знали, але чомусь з мене зробили нехорошу людину. Як я мала допустити дітей займатися у залі, якщо там така ситуація?», - коментує Ірина Нестер.

До слова, у приміщення садочка займаються і учні з Крупівської гімназії, оскільки в школі укриття немає. Натомість в садочку облаштоване укриття і площа дозволяє розмістити таку кількість дітей.

За словами завідувачки дитсадка Ірини Нестер, попри те, що за нормами спортивний зал не призначений для того, щоб у ньому займалися діти, наприклад, дев'ятих класів, вона дозволяла їм працювати у спортивному залі.

Заразом вона повідомляє, що після того, як шведську стінку полагодять, діти надалі зможуть там займатися.

Читайте також:

Можливо зацікавить